Campus Estiu WAPS 2019

Després de l’èxit del Campus d’estiu WAPS 2018 hem decidit seguir aquesta línia innovadora, incloent les activitats que més van agradar als infants i joves.

Seguirem aprenent un dels esports amb més demanda d’avui dia, el pàdel, a més
aprendrem anglès a través de les manualitats. També realitzarem jocs tradicionals, multiesports, tallers sorpresa i sortides setmanals!!

És important potenciar l’esport en infants i joves, ja que d’aquesta manera desenvolupen aspectes personals i socials, a més dels físics. És per això, que WAPS ha decidit aquest any renovar-se i potenciar tot el que pot oferir.

Per poder treballar cada activitat, dividirem els nostres kids en tres grups segons les seves característiques i edats:

 

  • GRUP NETS (de 5 a 7 anys) (de l’anglès, XARXA)
  • GRUP DEFENSIVES (de 8 a 10 anys) (de l’anglès, DEFENSIUS)
  • GRUP PROTECTORS (de 11 a 14 anys) (de l’anglès, PROTECTORS)

 

Durant aquests 3 anys hem tingut la sort de poder tenir uns espais i instal·lacions que ens han ajudat a realitzar les diferents activitats plantejades. A més a més, hem utilitzat l’anglès com a llengua per potenciar en els tallers i manualitats (Arts & Crafts). Aquest any es presenta ple de novetats, d’activitats diferents on els infants i joves s’ho passaran d’allò més bé.

Tenint en compte els resultats satisfactoris de l’any passat hem decidit realitzar una activitat i/o sortida extraordinària setmanal! I per tal de finalitzar el CAMPUS WAPS 2019 realitzarem una Festa de cloenda a on tothom hi podrà participar i gaudir. Altrament, aquest campus està organitzat per diferents temàtiques depenent de la setmana, així doncs, existirà una relació entre els tallers, arts&crafts, multi-esports i la sessió de cinema.

L’horari del campus és de dilluns a divendres de 9:00h del matí a 13:00h del migdia. Amb acollida inclosa i gratuïta de 8:30h a 9:00h i de 13:00h a 13:30h.

El nostre equip de monitors de lleure, esports i Pàdel treballa amb motivació i constància per tal de proporcionar un servei de qualitat i ens centrem en un projecte que s’adapta a totes les necessitats dels nostres infants i joves.


Podeu veure tota la informació fent clic a la següent imatge:

Estem segurs que aquest any il·lusionarem, engrescarem i viurem experiències inoblidables tots junts a WAPS!

No et perdis les Sortides o Activitats especials que farem cada setmana!!!

GALERIA DE FOTOS CAMPUS 2018

 

Nom nen/a*:
Primer Cognom nen/a*:
Segon Cognom nen/a:
Nom pare/mare*:
Primer Cognom pare/mare*:
Segon Cognom pare/mare:

Adreça*:
Població*:
Codi Postal*:
Telèfon*:
Data_naixement*:

 - 
 - 

Mail*:
Triar els torns als quals vols assistir:
Torn 7, 02.09 al 06.09
Triar els torns als quals vols assistir al menjador:
Menjador Torn 7
Talla samarreta: *

Ets Soci de WAPS? SiNo
Observacions: