Campus Estiu WAPS

Campus Estiu WAPS

Aquestes vacances d’estiu WAPS vol innovar amb un campus diferent, ple de novetats i més atractiu que mai!

Aprendrem un dels esports amb més demanda d’avui dia, el pàdel, a més aprendrem anglès a través de les manualitats, jocs multi-esportius, sessions de cine, tallers sorpresa (circ, màgia, cuina, pintura,…) sortides extraordinàries amb activitats divertides i jocs d’aigua.

És important potenciar l’esport en infants i joves, ja que d’aquesta manera desenvolupen aspectes personals i socials, a més dels físics. És per això, que WAPS ha decidit aquest any renovar-se i potenciar tot el que pot oferir.

Per poder treballar cada activitat, dividirem els nostres WAPSkids en tres grups segons les seves característiques i edats:

  • GRUP NETS (de 5 a 7 anys) (de l’anglès, XARXA)
  • GRUP DEFENSIVES (de 8 a 10 anys) (de l’anglès, DEFENSIUS)
  • GRUP PROTECTORS (de 11 a 14 anys) (de l’anglès, PROTECTORS)

Des de fa 2 anys que vam iniciar aquest projecte centrat en els més joves, hem anat creixent i transformant-nos a poc a poc, d’aquesta manera hem ofert les estades de Nadal i Setmana Santa. Durant aquest temps hem tingut la sort de poder tenir uns espais i instal·lacions que ens han ajudat a realitzar les diferents activitats plantejades. A més a
més, hem utilitzat l’anglès com a llengua per potenciar en els tallers i manualitats (Arts & Crafts). Com a novetat d’aquest nou any, una de les activitats que realitzarem serà celebrar el dia dels Pares&fills (o familiar) amb activitats per a tots, gimcana i celebracions d’aniversaris. Altrament, durant les diferents setmanes ens centrarem en diferents EIXOS per tal de poder realitzar les activitats, d’aquesta manera els infants podran observar una continuïtat en els tallers.

El nostre equip de monitors de lleure, esports i Pàdel treballa amb motivació i constància per tal de proporcionar un servei de qualitat i ens centrem en un projecte que s’adapta a totes les necessitats dels nostres infants i joves.


Podeu veure tota la informació fent clic a la següent imatge:

Veure dossier

Estem segurs que aquest any il·lusionarem, engrescarem i viurem experiències inoblidables tots junts a WAPS!

No et perdis les Sortides especials que farem cada 15 dies!!!

GALERIA DE FOTOS