Quan parlem d’entrenaments personals, ens referim a l’oportunitat d’entrenar de forma individualitzada amb un client, i fer-ho de la forma més òptima per a ell. Al treball centrat en aconseguir uns objectius específics, que poden néixer de necessitats i també d’ambicions per aconseguir diferents reptes.

Un entrenador personal és un professional de l’activitat física i l’esport, que prescriu exercicis, motiva i fixa metes de forma individualitzada, tenint en compte les condicions físiques del client, així com també els seus objectius i necessitats. Així doncs, l’objectiu d’un entrenament personal se centra en posar a disposició dels clients tots els recursos dels que el professional disposi amb la finalitat d’aconseguir els millors resultats en el menor temps possible i de la forma més segura i efectiva.

Alguns estudis, com “La efectivitat de l’entrenament personal en el canvi d’actitud cap a l’activitat física”, han demostrat que la opció d’aquest tipus d’entrenament és de major eficàcia que l’entrenament per lliure. A que és degut aquest fet? Doncs senzill, la eficàcia recau en la individualització i adaptació del pla a les condicions i objectius de cada persona.

Els objectius a l’hora de contractar un entrenador personal poden ser molt variats, i anar des d’objectius de rendiment, com poden ser millorar la meva forma física per jugar a pàdel, realitzar una marató, fer una carrera amb bicicleta, fer una prova d’obstacles, preparar-me per una oposició, etc. a d’altres objectius més relacionats amb la salut, com són la pèrdua de pes, el treball pre-part i post- part, readaptació post lesió o post operació, iniciació a l’activitat física, etc.

Així doncs, en la secció dels entrenaments personals, hi tenen cabuda tots els usuaris d’un centre esportiu, amb els seus objectius, condició física, necessitats i ambicions.

Si vols saber més del servei d’Entrenament Personal a WAPS fes click aquí