Running

Running 2018INICIA’T AL RUNNING!

Suma’t a la nostra proposta i fes esport!

 

Tant si ets runner i vols millorar les teves marques com si t’agradaria iniciar-te en el running, WAPS t’ho posa fàcil amb l’activitat dirigida de RUNNING. Disposaràs de plans individualitzats perquè la teva progressió sigui òptima! Sigui quin sigui el teu nivell, tria el teu objectiu i aconsegueix la teva meta!!!
 

Quí som?

Waps és un centre esportiu situat a la població de Torrefarrera el qual pretén promocionar l’activitat física, l’esport i el lleure de la població.

 

Perquè és tan important l’activitat esportiva?

Com bé sabem, en els últims anys, l’activitat física i la pràctica esportiva s’han convertit en aspectes rellevants dels estils de vida saludables gràcies a totes les evidències dels seus beneficis, siguin de salut, físics, psíquics, mentals o socials.

És per aquesta raó que com a entitat esportiva, volem engegar un programa per a que les persones sedentàries o poc acostumades a fer activitats aeròbiques, s’iniciïn en la pràctica esportiva a través de l’anomenat “running”.

 
A qui va dirigit?

Va dirigit a totes aquelles persones que es vulguin iniciar a córrer (practiquin ja un altre esport o no), o ja estiguin iniciades i vulguin millorar les seves marques, sigui quin sigui el seu objectiu, des dels 5k fins als 42k!

 

Perquè a través del “running”?

En la nostra ubicació, Torrefarrera, es celebra una cursa atlètica de gran tradició i com a centre esportiu, volem aportar el nostre granet de sorra a aquesta activitat dirigida a la població.

D’aquesta manera la nostra vinculació amb el running creix, i aproxima als corredors a una situació real en la que seguir veient els resultats del que han treballat en entrenaments i carreres prèvies, alhora que els permet gestionar millor la competició de cara a carreres futures.

 

En què consistirà l’activitat?

Es realitza un dia a la setmana, els dimarts de 20h. a 21h. es farà una activitat guiada per un instructor que tindrà el punt de sortida a WAPS. També es donaran altres entrenaments per a seguir de forma lliure. Es procurarà tenir un tracte personalitzat i adaptat a cada nivell. Això permetrà augmentar progressivament el seu rendiment.

A més, es facilitaran sessions de reforç, prevenció de lesions, activitats i conferències per augmentar el coneixement dels participants i tots aquells que també vulguin participar-hi.

A més a més, es realitzarà alguna sessió de TRAIL RUNNING per a que els més aventurers gaudeixin de sensacions inigualables.

 

Quins seran els pròxims projectes?
Tot i que aquesta temporada finalitzarà amb la cursa de Torrefarrera al Maig, no pensem quedar-nos parats!

Pretenem a partir aquest programa d’iniciació al córrer:

  • Continuar promocionant l’esport entre la població.
  • Engegar grups per a poder sortir a entrenar de forma col·lectiva, fer sortides, participar en curses.
  • Activar grups d’entrenament de més nivell.
  • Activar un curs d’entrenament de trail running.

 

Gratuït per als socis, 20 € per als NO socis.