Acostumats a veure entrenar als centres esportius amb màquines, manuelles, barres, politjges… Inclús amb Activitats Dirigides com B.Pump, Tonificació, GAC… on el material utilitzat principalment també són barres carregades de discos, oferim la possibilitat d’entrenar amb un material complementari i funcional que ens ofereixen un treball dinàmic, divertit, i a la vegada exigent, afavorint sobretot la posició i el control postural, així com l’equilibri, la coordinació i una exigència muscular que una simple pesa o barra no ens donarà.

TRX o Entrenament amb Suspensió: molt versàtil, per tant, podràs realitzar qualsevol tipus de moviment per treballar totes les parts del teu cos. La intensitat la marcaràs tu mateix, puguen-se adaptar a tots els nivells per a realitzar treballs de força, resistència muscular, equilibri (core) i resistència cardio respiratoria.

BOSU: semiesfera de goma amb suport estable per a poder realitzar exercicis amb desequilibris i per tant augmentant l’exigència muscular. Podrem realitzar des de squads fins a flexions per a buscar un treball muscular, i tot tipus de treball de Core. La inestabilitat t’ajudarà a potenciar l’equilibri i la correcció postural, així com la coordinació entre les estructures del teu cos.

ANACONDA: Coneguda també com a corda d’entrenament d’alta intensitat o corda de colpeig, com el seu nom indica està indicada per entrenaments d’alta intensitat com serà el HIT. Dintre de la varietat d’exercicis que ofereix, podrem realitzar una gran força de braços i extremitat superior amb el moviment ondulatori.

PILOTA MEDICINAL:  El seu pes pot ser variat (3kg fins 20kg), per tant el seu tamany i pes ens ofereixen una varietat d’exercicis i possibilitats per a tots els nivells. Orientades cap a la funcionalitat de l’entrenament i ens permeten treballar a nivell muscular la propiocepció, la potencia o explosivitat i la capacitat cardiovascular, així com incrementar la intensitat en molts exercicis.

CAIXONS PLIOMETRIA: com el seu nom indica, són caixons de diferents alçades per a realitzar exercicis pliomètrics (principalment salts). Aquests exercicis tenen l’objectiu que els nostres músculs executin la seva força màxima amb la mínima quantitat de temps possible, és a dir, són moviments ràpids i potents, que tenen com a benefici el desenvolupament de la força, velocitat i temps de reacció.

SLAM BALL, WALL BALL SHOT: variant de la pilota medicinal, aquesta pilota està formada per un altre teixit-goma. Principalment per a realitzar dos exercicis, els llançaments tant a l’aire com cap a terra.  Obtindrem beneficis a nivell de resistència, tant muscular com cardiovascular, beneficis i millora de força tant a cames com la part superior (deltoides, espatlles, pectoral).

POWERBAG, SANBAG: és un sac ple d’arena de diferents quilos, normalment de 5 kg fins a 20 kg, normalment formats amb dos o més agarres dels quals podrem agarrar el sac per a carregar-lo, mobilitzar-lo o aixecar-lo per a realitzar diferents exercicis. La forma i agarres permeten un entrenament funcional que exigirà un esforç de molta musculatura implicada de forma simultània, que requerirà i permetrà el desenvolupament d’habilitats diferents com la força, la potencia, equilibri i coordinació.

T’aconsellem surtir de la zona de confort que significa l’entrenament convencional i provis els nostres plans d’entrenament orientats amb les activitats dirigides com són WapsTraining i HIT.