Aquí us expliquem com descarregar i utilitzar l’App Trainingym per reservar plaça al gimnàs i a les Activitats Dirigides.

Descarregar l’aplicació:
Està disponible tant per Android com per iPhone.
– Android: buscar l’app des de Play Store i descarregar-la.
– iPhone: buscar l’app des de App Store i descarregar-la.– Descarreguem l’app Trainingym.Iniciem sessió (No ens registrem).

– Fiquem el correu electrònic facilitat a recepció WAPS i demanem que en facilitin la contrasenya o bé cliquem a “¿Has olvidado tu constraseña?”.

– Si demanem la contrasenya a recepció, podrem accedir al moment a l’app.

– Si cliquem a “¿Has olvidado tu constraseña?” rebrem un correu electrònic amb la nova contrasenya (pot tardar una estona).

– Posteriorment ens la farà modificar per a que tinguem una contrasenya personalitzada i que puguem recordar.


Un cop dins cliquem a “Reservar una actividad” per poder reservar la sessió d’entrenament de Sala Fitness (gimnàs) o a l’Activitat Dirigida a la qual volem anar.


Des d’aquesta pantalla podrem seleccionar el dia que volem venir a entrenar i apuntar-nos a la Sala Fitness o a l’Activitat Dirigida que preferim.


Si estem interessats a seguir una pauta d’exercicis personalitzada feta per un professional que ens ajudi a aconseguir els nostres objectius, nosaltres mateixos podem reservar una cita amb el tècnic Fitness.

Cliquem a la icona del mig “Mi centro” i podrem accedir a l’Assessorament Fitness.


A la finestra “Servicios” clicarem “Por Creditos” i “Ver los servicios” del “Asesoramiento Fitness”.


Cliquem a “Contratar” el “Asesoramiento Fitness”.


I ja podem escollir el dia que ens va bé reunir-nos amb el tècnic Fitness, també podrem triar l’hora que millor ens va i saber el tècnic que ens atendrà.


Ara només ens queda anar al gimnàs el dia i l’hora que hem escollit!

Aquest servei és totalment gratuït.

NORMATIVA DE RESERVES TRAININGYM